Acești Termeni și condiții pentru site se vor aplica pentru:

ü  Utilizarea de către Dvs. a site-ului nostru

ü  Oferta noastră de produse și servicii

ü  Contactul cu tine 

Acest website este deținut și operat de către DANTE TRAVEL srl ("Dante Travel", "noi", "noi", "nostru"), o companie înregistrată în Romania, cu sediul social in Bucuresti, Intrarea Sectorului nr. 3, Corp A2, apartamentul 6, avand numărul de inregistrare la Registrul Comerţului Bucuresti J40/3292/1997 si Licenţa de turism nr. 5260 (tour operator) și care comercializează sub un număr de mărci. 

Asigurați-vă că examinați cu atenție toate secțiunile următoare ale Termenilor și condițiilor site-ului nostru cu atenție înainte de a utiliza site-ul nostru - utilizarea și accesul dvs. la orice pagină sau parte a site-ului nostru indică faptul că sunteți de acord să respectați și să fiți obligați să respectați toți acești termeni și condițiile.

Dacă nu sunteți de acord cu Termenii și condițiile site-ului nostru, nu vi se va permite să accesați sau să utilizați site-ul nostru.

A: UTILIZAREA SITE-ULUI NOSTRU

Utilizare autorizată

Puteți utiliza acest site:

• numai pentru uz personal, necomercial (care va fi în orice moment rezonabil și nu abuziv)

• pentru a obține informații despre noi sau să verificați disponibilitatea produselor și serviciilor noastre

• în scopuri legitime legate de achiziționarea produselor și serviciilor noastre

• să accesați sau să preluați informațiile dvs. de călătorie și / sau datele de rezervare, să vă gestionați preferințele sau să intrați în legătură cu noi în legătură cu rezervările sau aranjamentele de călătorie

• trimiteți și împărtășiți opinii, recenzii și comentarii cu privire la produsele și serviciile noastre 

Utilizare neautorizată

Sunteți de acord că nu veți întreprinde următoarele:

• să accesați, să extrageți, să utilizați sau să copiați orice material sau informații de pe acest site în scopuri comerciale sau în scopuri ilegale. În special, nu aveți dreptul să copiați (prin imprimare, stocare pe disc sau în orice alt mod), să distribuiți (inclusiv distribuiți copii), să modificați sau să manipulați în vreun fel sau să utilizați orice material conținut în acest site, cu excepția faptului că puteţi imprima orice pagină individual doar  pentru uz personal

• să utilizați acest site într-un mod care cauzează sau poate provoca o încălcare a drepturilor oricărei alte părți sau care încalcă orice standarde, reglementări sau coduri publicate de orice autoritate relevantă

• să utilizați acest site în orice mod care interferează sau afectează performanța site-ului sau a sistemelor noastre sau care interferează în vreun fel cu alți utilizatori ai acestui site

• câștigați sau încercați să obțineți orice acces neautorizat la site-ul nostru, la celelalte sisteme și / sau la datele personale, informațiile sau datele de rezervare ale altor utilizatori și clienți

• să faceți orice rezervare neautorizată, falsă sau frauduloasă pe acest site.

Proprietatea și utilizarea materialelor și informațiilor de pe site-ul nostru

Acest site afișează proprietatea intelectuală înregistrată și neînregistrată, cum ar fi mărcile, desenele, datele, conținutul, fotografiile, materialele cu drepturi de autor și mărcile comerciale, cu drepturi în România și/sau în alte țări și care ne aparțin nouă  sau acelor entitati care ne-au autorizat folosirea lor. Alte nume de produse și companii menționate și conținutul terților afișate pe acest site sunt proprietatea  respectivilor. Nu sunteți autorizat să utilizați niciuna dintre mărcile de pe site-ul nostru, dacă nu vi se acordă permisiunea scrisă și nu puteți să etichetați nici una din aceste mărci. 

Dacă nu se specifică altfel, noi deținem (sau suntem autorizați să folosim) drepturile de proprietate intelectuală în conținutul și informațiile de pe acest site, incluzând (fără limitare) toate textele, sunetul, fotografiile, imaginile, logo-urile, recenzii clienți, grafică, design, cod sursă și software. În conformitate cu secțiunea "Utilizare autorizată" de mai sus, materialele și informațiile, integral sau parțial, de pe acest site nu pot fi reproduse, copiate, republicate, descărcate, postate, difuzate sau transmise sub nici o formă sau pe un suport fără ajutorul nostru și / sau permisiunea scrisă prealabilă a proprietarului. 

Link-uri

Dacă doriți să includeți un link către site-ul nostru, cu excepția cazului în care aveți permisiunea noastră scrisă, puteți face acest lucru numai pe pagina noastră de pornire.

Acest site conține legături către alte site-uri care pot fi fie site-uri web externe operate de furnizorii sau partenerii noștri selectați sau de alte site-uri terțe. Ocazional în timp ce răsfoiți, organizați călătorii sau utilizați funcționalitatea de pe acest site, vă putem oferi link-uri sau vă putem conecta la site-uri care pot fi site-urile noastre cu marcă sau terțe părți. Aceste link-uri sau conexiuni sunt puse la dispoziție pentru a putea căuta și achiziționa servicii suplimentare, pentru a afla mai multe informații despre serviciile noastre și despre modalitățile personale de călătorie rapid și ușor și despre produsele și serviciile celorlalte companii și branduri ale grupului nostru. Vă rugăm să rețineți că nu suntem răspunzători și nici nu susținem conținutul acestor site-uri, iar accesul și utilizarea acestor site-uri vor fi supuse termenilor și condițiilor acestor site-uri web. 

Facilităţile site-ului

Am pus la dispoziție diverse servicii, instrumente și funcționalități pe acest site pentru utilizarea Dvs. Informațiile furnizate de noi pe aceste pagini vă aduc la cunoştinţă modul în care puteți utiliza aceste servicii, instrumente și funcționalități pentru a afla și pentru a rezerva produsele noastre (precum și pentru cele oferite de partenerii noștri selectați), pentru a vizualiza conținutul furnizat de noi, pentru a interacționa cu noi și trimiteți și împărtășiți opinii cu alți clienți. Utilizarea acestui site în aceste moduri se supune acestor Termeni și condiții ale site-ului, care includ: 

Cont client

Setarea contului

Când faceți o rezervare cu noi, un cont va fi creat pentru dvs. Veți primi un e-mail după ce faceți rezervarea, solicitându-vă să vă activați contul. Dacă nu aveți o rezervare la noi, vă puteți înregistra pentru un cont furnizând numele și adresa dvs. de e-mail și creând o parolă. Dacă faceți o rezervare cu noi după ce v-ați înregistrat pentru un cont, veți putea vedea această rezervare în contul dvs., atâta timp cât utilizați aceeași adresă de e-mail la care v-ați înregistrat la efectuarea rezervării. Sunteți responsabil pentru păstrarea parolei în siguranță și pentru toate activitățile care au loc în contul dvs.

Utilizarea informațiilor Dvs.

Informațiile pe care ni le furnizați vor fi utilizate în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate si Regulamentul European GDPR privind prelucrarea datelor cu character personal. Toate datele din acest website sunt criptate, deci se afla in deplină siguranta. 

Rezervările Dvs.

Pasagerul principal (persoana care se ocupa de rezervare) va putea vizualiza detaliile rezervărilor curente și istorice, inclusiv rezervările anulate, în contul Dvs. 

Recomandări

Vom include vacante recomandate pe baza utilizării de către dvs. a site-ului nostru web și a căutărilor dvs. anterioare. Consultați declarația noastră privind cookie-urile. 

B: FURNIZAREA PRODUSELOR SI SERVICIILOR NOASTRE

În mod normal, atunci când achiziționați produsele și / sau serviciile noastre și organizați călătorii pe acest site, acordul dvs. este încheiat cu DANTE TRAVEL. In cazul in care pe site-ul nostru acționează un partener un alt furnizor de servicii de călătorie, atunci contractul Dvs. este cu ei. Consultați Termenii și condițiile noastre de rezervare pentru termenii și condițiile relevante pentru achiziționarea de produse de călătorie și vacanțe de la noi. 

În plus, atunci când rezervați produse sau servicii de la noi, veți face acest lucru în conformitate cu acești Termeni și condiții ale site-ului, cu Termenii și condițiile noastre de rezervare și cu alți termeni și condiții care pot fi aplicate de hotel, linie aeriana, companie feroviara sau de navă de croazieră care se vor aplica împreună ("Condițiile contractului"). Aceste condiții de contract constituie întregul acord și înțelegere dintre Dvs. și DANTE TRAVEL în legătură cu obiectul lor. Prin efectuarea unei rezervării, recunoașteți că ați citit și ați înțeles toate Condițiile Contractului și sunteți de acord să fiți obligați de acestea. Cu toate acestea, dacă nu acceptați sau nu puteți accepta integral condițiile noastre de contract, trebuie să opriți imediat utilizarea site-ului nostru. Aceste condiții de contract pot varia periodic. Prin navigarea pe acest site, acceptați că sunteți obligat să respectați condițiile de contract în momentul în care navigați sau rezervați. 

Vă rugăm să rețineți că DANTE TRAVEL poate oferi cazare, transport si alte servicii conexede la o gamă largă de furnizori terți, inclusiv companii aeriene, nave, barje și căi ferate. Furnizarea acestor aranjamente va fi supusă termenilor și condițiilor fiecărui furnizor sau transportator, ca parte a condițiilor contractuale cu dvs. (fie ca agent al furnizorului sau transportatorului, fie ca parte a pachetului nostru de vacanță, după cum veți vedea în Termenii și condițiile de rezervare). Alte servicii legate de vacanță și călătorii, cum ar fi asigurarea de călătorie, cardurile de schimb valutar și cardurile de călătorie, sunt furnizate de furnizorii noștri de servicii selectați și sunt disponibile pentru achiziționarea pe site-urile noastre de marcă proprie sau direct pe site-ul furnizorului - furnizarea acestor produse și servicii este supusă termenilor și condițiilor fiecărui furnizor de servicii și nu nouă. Nu putem enumera toti termenii și toate condițiile furnizorului, dar veți putea găsi termenii și condițiile sau condițiile de transport pentru acești furnizori pe propriile site-uri web - va trebui să le citiți cu atenție înainte de a rezerva sau să plecaţi în călătorie. Dacă nu puteți găsi aceste informații, vă rugăm să ne contactați. 

C: Contactul nostru cu tine 

Informații despre Dvs., protecția datelor cu character personal, politica de confidențialitate și cookie-urile.

Vom stoca și utiliza informațiile pe care ni le furnizați sau care ne sunt furnizate în timpul utilizării acestui site ("informațiile dvs.") în scopurile stabilite în Politica de confidențialitate si Regulamentul European GDPR. Vi se va cere să fiți de acord cu folosirea informațiilor dvs. personale la momentul potrivit. Dacă nu sunteți de acord, nu putem interacționa cu dvs. sau nu puteți accesa o rezervare.

Informațiile privind cookie-urile și utilizarea acestora de către noi pe acest site web pot fi găsite în Declarația noastră privind cookie-urile. 

D. GENERAL 

Acești termeni și condiții nu vă afectează drepturile legale. 

Actualizări și modificări

Este posibil să eliminăm sau să modificăm produsele, informațiile, conținutul, materialele, instrumentele și funcțiile de pe acest site în orice moment, fără nicio responsabilitate și fără notificare. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a închide sau suspenda imediat utilizarea sau accesul la acest site în orice moment și fără notificare dacă considerăm că ați încălcat oricare dintre Termenii și condițiile noastre. De asemenea, putem modifica sau modifica orice parte a Termenilor și condițiilor noastre în orice moment și astfel de modificări sau modificări vor intra în vigoare imediat după publicarea acestora. Ar trebui să le citiţi în mod regulat pentru a vă asigura că sunteți familiarizat cu cea mai actualizată versiune. Navigarea și continuarea accesării sau utilizării site-ului nostru reprezintă acceptarea termenilor și condițiilor actualizate și sunteți de acord cu termenii și condițiile actualizate.

 

Act de renunțare

În măsura maximă permisă de lege, ne declinăm toate garanțiile, exprese sau implicite prin statut, obicei sau utilizare referitoare la informațiile conținute în acest site și nu vom fi răspunzători pentru niciun fel de pierderi sau prejudicii, inclusiv neglijență care rezultă altfel din acest site web, sau din orice întrerupere sau întârziere în accesarea acestui site web. 

Legea aplicabilă

Acest site a fost conceput pentru a fi utilizat în România. Prin accesarea acestui site, sunteți de acord că instanțele din România se vor ocupa de orice litigii care ar putea apărea între noi și voi și că legea română va fi legea aplicabilă. 

ULTIMA ACTUALIZARE: mai 2018 © DANTE TRAVEL srl 2018