Italia este virtual un imens muzeu în aer liber. Vacanțele noastre din Italia din acest an oferă o gamă larga de destinatii. Printre cele mai cunoscute sunt Lacul Garda, Lacul Como și Lacul Maggiore, în nordul Italiei, paljele din Golful Veneţiei si Adriatica, superbii Munti Dolomiti cu ametitoarele dantelarii in piatra si acces la numeroase plimbări spectaculoase, pitoreştile regiuni Toscana si Umbria cu dealuri domoale, drumuri străjuite de chiparoşi, vii şi livezi nemarginite, gastronomie unică si plaje perfecte. Nu in ultimul rând notam celebrele insule Sicilia si Sardinia cu arhitectura lor aparte si plaje salbatice sau zona de sud, Magna Grecia, unde gasesti cele mai bine conservate monumente grecesti!

Dante Travel a oferit întotdeauna cea mai largă gamă de hoteluri de calitate, suntem încântați să continuăm cu propria noastra selectie. Toate hotelurile oferă un raport calitate-preț excelent pentru sejururi de o săptămana cu demipensiune.

Vacanțe multicentre

Din acest an vom promova vacante multicentre (doua saptamani in regiuni diferite). Se pot combina doua statiuni de litoral, mare-munte, mare si vacanţe active la ferme etc. Acestea sunt doar câteva sugestii și aproape toate stațiunile sunt disponibile pe vacanțe în două centre.

Vă rugăm să sunați la echipa noastră de rezervări la 031-103 44 14 sau 0752-218 038 pentru mai multe informații.