Elveția este o țară de contraste, nu numai în geografia sa bogată și variată, ci în diversitatea sa culturală și în cele patru limbi oficiale. O destinație fabuloasă pentru a avea o vacanță de vară alpină potrivită. Peisajul său uimitor include vârfuri dramatice de peste 4000 metri si acoperite veşnic de zăpadă, lacuri strălucitoare liniștite, orașe și sate fermecătoare, pitorești.

Unic și admirat în întreaga lume este sistemul său fantastic de transport, încurajând vizitatorii să exploreze cele mai frumoase colțuri ale acestei țări în timpul lor, făcând din vacanța de vară în Elveția. Vizitați lacurile din Elveția cu barca, autobuzul, trenul și căile ferate de munte, toate fără probleme. Avem o gamă largă de destinații pentru a alege din vacanțele de vară din Elveția, plus o selecție încântătoare de excursii pitorești, cu trenul, vaporul si autobuzele poştei. Repere importante ale vacanţelor din Elveția includ excursii pentru a vedea magnificul vârf Matterhorn și stațiuni precum Zermatt, Grindelwald, Davos, Montreux și Kandersteg.

Elveția este o plăcere să explorat independent folosind rețeaua de renume mondial de căi ferate de munte, vapoare și autobuze. Există o mulțime de excursii disponibile de la frumoasele lacuri și castele la cascade uimitoare, munți și ghețari.

Vă rugăm să sunați la echipa noastră de rezervări la 031-103 44 14 sau 0752-218 038 pentru mai multe informații.