Ca destinaţie  de iarna favorită de lungă durată a clienţilor Dante Travel, vacanţele din Austria continuă să se înfrumusețeze cu combinația lor unică de trăsături de poveste și tradiții locale, bucătărie consistentă și primire prietenoasă. Munţi  maiestuosi,  sate alpine, pajiști, folclor și tradiții de modă veche te vor duce înapoi în vremuri mai liniștite, care curgeau molcom in ritmul timpului. Poți fi la fel de energic cum îți place - sau nu.

Vacanța de vară în Austria, pe care o recomandam intens,  oferă o varietate de activități interesante. Traseele de drumeție pentru toate nivelurile sunt bine marcate și ușor accesibile dintr-o serie de hoteluri excelente din Austria. Lacurile din Austria oferă peisaje spectaculoase și excursii cu barca relaxante, iar orașele sunt pline de arhitectură imperială și istorie medievală. O vacanță de vară în Austria vă poate oferi o serie de destinații suplimentare pentru a fi descoperite de la hotelul dvs. de sejur, alăturându-vă oaspeților Dante Travel  cu  excursii suplimentare, pe lângă posibilitatea de a beneficia de posibile combinații multicentre oferite.

Există numeroase variante pentru vacanțe de vară din Alpii Austrieci, printre care: Kitzbühel, Seefeld, Salzburg, Lech, Fuschl și Mayrhofen. Vacanța de vară în Austria are ceva pentru toată lumea, motiv pentru care mulți dintre oaspeții noștri se întorc în fiecare an în această țară foarte iubită și experimentează ceva diferit de fiecare dată. Indiferent de stațiunea pe care o alegeți pentru vacanța de vară din Austria, veți fi întâmpinat cu un zâmbet și un salut prietenos, cum ar fi "Grüss Gott!".

Ciclism

Încercați vacantele de ciclism: Comorile Dunării - Passau la Viena sau Viena spre Budapesta.

Drumeţii

Una dintre cele mai populare activități este mersul pe jos pentru mulți dintre oaspeții noștri care vin în Austria, care se întorc din când în când pentru a experimenta puritatea naturii și accesul facil la cele mai neatinse părți din această țară frumoasă. De la plimbarea prin pajiști pline de flori care îți umple simțurile de bucurie la drumeții serioase sau la mare altitudine care vor face să curgă adrenalina. 

Vacanţe pentru  familii

Multe activități familiale și zile în natura sunt oferite în Austria pentru a asigura o vacanță ideala pentru întreaga familie. Austria este un adevărat paradis pentru micii călători și exploratori, cu multe activități decât ați putea face într-o săptămână de distracție! 

Vacanțe multicentre

Panoramele uimitoare a Alpilor austrieci și apele turcoaz ale lacurilor oferă peisaje uluitoare și sunt două dintre cele mai mari comori ale Austriei. Combinati o stațiune "Lacuri" cu un stațiune "Mountain" sau două sate alpine frumoase, cu teren variabil pentru drumetii  sau cu câteva zile de vizitare a obiectivelor turistice din Salzburg sau Viena. Alegerile sunt ale tale. În plus, puteți adăuga una dintre stațiunile din Slovenia pentru un mix superb de peisaj și cultură.

 

Vă rugăm să sunați la echipa noastră de rezervări la 031-103 44 14 sau 0752-218 038 pentru mai multe informații.