GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
reservation@dantetravel.eu +40 21 320 12 25 +40 732 302 380
Vancouver, BC
Începând de la: 4190 €

Informatii Tur

O experienta fantastica si un mod exclusivist de descoperire a sufletului european. O croaziera blanda pe o barja-hotel este modul perfect de explorare a minunatelor peisaje rurale si a comorilor istorice, intalnind in acelasi timp oameni diversi si prietenosi. Departe de zgomotul si ritmul trepidant al oraselor, calatoriile cu hotelurile-barje va ofera voiaje luxoase fara constrangerile date de impachetatul si despachetatul  zilnic al bagajelor. In plus aveti la dispozitie un cocktail fascinant de excursii zilnice.

Traseul: Muirtown-Dochgarroch-Fort Augustus-Laggan Locks-Banavie in lungul Canalului Caledonian prin Muntii Scotiei si trecand prin Loch Ness.

Durata croazierei  –  7 zile/6 nopti

Perioada de operare: aprilie-octombrie 2018; plecari in fiecare duminica.

ZIUA 1: Muirtown.

Transfer  de la Inverness la barja care este ancorata la Muirtown. Echipajul va intampina cu sampanie si gustari. Urmeaza instalarea in cabine si cina cu specialitati locale.

ZIUA 2: Muirtown - Dochgarroch.

In cursul diminetii navigam in lungul raului Ness pana la Dochgarroch. Optional se poate face o plimbare pe jos in lungul raului. Dupa masa de pranz servita la bordul barjei, facem o vizita la Cawdor Castle, castel de vis construit in secolul 14 si imortalizat de Shakespeare in Macbeth.  Castelul adaposteste o superba colectie de tapiserii, tablouri si mobilier, precum si gradini luxuriante. Se viziteaza si Culloden Moor, scena bataliei din 1746 pentru reinstaurarea Dinastiei Stuart. Vizita se termina la Cava Cairns, o necropola datand din anul 2000 inainte de Hristos.

ZIUA 3: Dochgarroch – Fort Augustus.

In cursul diminetii facem o excursie la Distileria de whisky Glen Ord, fondata in 1838 de catre familia Mackenzie din Ord. Dupa vizitarea distilireriei si a hrubelor de maturare are loc o degustare de whisky din tipurile single malt si blended. Dupa masa de pranz, continuam croaziera la Loch Dochfour. Continuam cu o scurta croaziera in lungul tarmului sudic al celebrului Loch Ness, unde poate reusim sa-l zarim pe Nessie si ancoram la Manastirea Fort Ausgustus.Cina se serveste la bord.

ZIUA 4: Fort Augustus.

               In cursul diminetii plimbare prin satul medieval Fort Augustus. Continuam calatoria cu un microbuz prin Glen Moriston si superbele peisaje rurale scotiene pana la romanticul Eilean Donan Castle. De aici se pot admira trei lacuri marine si numeroase vietuitoare marine ca vidrele si delfinii, precum si Isle of Skye. Acest castel a gazduit filmarile pentru ‘Highlander’ si ‘James Bond: The World Is Not Enough’.  Cina se serveste la un restaurant local.

ZIUA 5: Fort Augustus – Laggan Locks.

In cursul diminetii ne intalnim cu trecutul sangeros al Scotiei; se viziteaza  ruinele Urquhart Castle si cascadele Invermoriston Falls. Este posbil sa vedem si saltul somonilor. navigam catre Cullochy Loch. Dupa masa de pranz,  continuam croaziera catre Laggan Locks. Partial acest traseu poate fi parcurs pe jos. Pe masura ce ne apropiem de Laggan Locks este posibil ca un grup de cimpoieri scotieni, imbracati in costume traditionale, sa ne ureze bun venit.  Cina la bord.

ZIUA 6: Laggan Locks – Banavie.

               Croaziera usoara pe canalul usor intortocheat in lungul Loch Lochy. In drum trecem pe sub podul Moy Bridge, care este inca 100% operational in mod manual. Ne oprim la chei in spatele distileriilor Ben Nevis. Urmeaza o plimbare de la Scarile lui Neptun pana la Loch Eil. Dupa masa de pranz vizitam locurile  misticelor batalii de la Glencoe. Daca este timp suficient se viziteaza si ruinele Old Inverlochy Castle.  Urmeaza seara de adio a capitanului. Cina pe vas.

ZIUA 7: Banavie.

             Dupa micul dejun, debarcare si transfer la Inverness.

Conditii de rezervare:

Plata integrala a sejurului trebuie efectuata cu cel mult 90 zile inainte de plecare; in momentul rezervarii se plateste un avans de 50%. Plata in euro sau lei la cursul BNR+2%.

     Conditii de stornare:

 • Mai mult de 120 zile: 350 Euro;
 • 120-91 zile: 850 Euro;
 • 90-0 zile :    100% din pretul final confirmat;

Pret forfetar pe persoana in EURO*

Aranjament de baza pe circuit conform programului si prestatiilor incluse

A=23.09-27.10.2018 B=01.07-22.09.2018

Tipul programului: CROAZIERA

Prestatii

PERIOADA

A

B

Loc in cabina dubla

4190

4890

Loc in suite

4850

5650

Suplimente/Reduceri

Supliment cabina single: la cerere.

Sosire/Plecare

Conform perioadelor afisate duminica-sambata.

 

PRETURILE INCLUD :

 • Cazare  in cabine standard sau junior suite, aer conditionat, dus/WC;
 • Toate mesele gourmet la bord sau pe tarm;
 • Vinuri alese franceze;
 • Selectie de whisky single malt: Laphroaig 10 ani; Lagavulin 16 ani; Glennfiddich 12 ani; Dalwhinnieani 15 ani; Glen Moray 12 ani; Bowmore 12 ani; Isle Of Jura 10 ani; Talisker 10 ani; Highland Park 12 ani; Macallan 10 ani; Auchentoshan 12 ani; Tobermory 10 ani.
 • Selectia de branzeturi: Isle of Kintyre Mature Cheddar, Scottish Brie, Whisky Chase, Dunsyre Blue, Connage Smoked, Lenark Blue, Caboc, Gruth Dhu, Black Crowdie, Strathdon Blue.
 • Cocktail de bun venit cu sampanie si gustari fine;
 • Bar deschis toata ziua;
 • Transferuri locale;
 • Curatenie zilnica in cabina (patul nu se face!) si se schimba prosoapele la mijlocul saptamanii;
 • Excursiile din program, folosirea bicicletelor de la bord;
 • Taxele incluse;
 • Programul poate fi modificat de catre capitan in functie de starea vremii.

OBSERVATIE: la cerere va oferim bilete de avion, hoteluri si transferuri la/de la Inverness. Va rugam sa ne contactati pentru consiliere si oferte.

TRANSPORT (informativ):

 • Bilet de avion Bucuresti – Edinburgh: la cerere.
 • Transfer hotel - barja: inclus. Se efectueaza de la Hotel Inverness la ora 16.00. Transferul invers incepe la la ora 11.00.

 

Trebuie sa fi logat pentru a face o rezervare!

Date de autentificare

 • *Adresa de eMail nu va fi publicata.