GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
reservation@dantetravel.eu +40 21 320 12 25 +40 732 302 380
Vancouver, BC
Începând de la: 3890 €

Informatii Tur

O experienta fantastica si un mod exclusivist de descoperire a sufletului european. O croaziera blanda pe o baja-hotel este modul perfect de explorare a minunatelor peisaje rurale si a comorilor istorice, intalnind in acelasi timp oameni diversi si prietenosi. Departe de zgomotul si ritmul trepidant al oraselor, calatoriile cu hotelurile-barje va ofera voiaje luxoase fara constrangerile date de impachetatul si despachetatul  zilnic al bagajelor. In plus aveti la dispozitie un cocktail fascinant de excursii zilnice.

Traseul: Venetia-San Pietro in Volta-Taglio di Po-Bosaro-Trevenzuolo-Mantova.

Durata croazierei  –  7 zile/6 nopti

Perioada de operare: 27.03-27.10.2018 cu plecari in fiecare duminica.

ZIUA 1: Venetia.

Intalnire la Venezia Mestre in Piazzale Roma si transfer pe barja La Bella Vita ancorata in Venetia. Receptie cu Prosecco. Dupa amiaza se face o croaziera in lungul Canalului Giudecca pentru a admira cele mai faimoase monumente ale orasului: Chiesa del Redentore, basilica Santa Maria della Salute, Punta della Dogana. Barja se ancoreaza langa Muzeul naval. Debarcare si vizitarea Pietei San Marco si a Palatului Dogilor. Cina se serveste pe barja.

ZIUA 2: Venetia – San Pietro in Volta.

In cursul diminetii se desfasoara un tur ghidat al districtului Castello pentru a descoperi unele parti ascunse ale Venetiei: Expozitia de arta moderna Bienalle, Biserica San Pietro in Castello (a celebrului arhitect venetian Palladio), Muzeul naval (in care se gaseste modlul barcii Bucintoro-barca dogilor si pavilionul gondolelor). Dupa amiaza navigam la Pellestrina, locul care separa Laguna venetiana de apele Marii Adriatice; croaziera are , navigam catre Forges de Buffon. Se poate insoti barja pe bicicleta sau loc in lungul canalului Orfanilor, unde puteti admira insulele lagunei cu vechile manastiri, barci pictate si mici biserici. Cina la bord.

ZIUA 3: San Pietro in Volta – Taglio di Po.

In cursul diminetii, dupa o scurta plimbare pe digul din Pellestrina, navigam catre Chioggia, orasul lui Carlo Goldoni. Aici vizitam frumosul centru vechi, catedrala, Piazzetta Vigo si piata de peste. Revenim la bord in delta fluviului Po si continuam croaziera in amonte trecand pe langa minunate rezervatii naturale unde puteti admira pasari Flamingo, starci, becate si  alte pasari specifice tinuturilor inundate. La Taglio di Po vom parasi barja pentru a lua cina intr-un cadru foarte frumos oferit de Vila Ca’Zen (vila tipica venetiana din secolul XVII) situata pe malul fluviului.  In unele dintre cele mai bune poezii inspirate de femeia pe care o curta atunci, Contesa Giuccioli.

ZIUA 4: Taglio di Po – Bosaro.

Croaziera usoara si oprire in vechiul oras etrusc Adria unde vizitam Muzeul arhelogic.  Dupa masa de pranz vom gradinile renascentisteface o excursie la Domeniul Bagnoli. Aici se viziteaza gradinile renascentiste, dupa care urmeaza o degustare de vinuri in pivnitele Vilei Widmann Borletti (secolul XVII). Aceste pivnite au aprovizionat societatea venetiana cu vin timp de mai multe secole. Dupa amiaza croaziera catre Borsano. Cina la bord.

ZIUA 5: Bosaro - Trevenzuolo.

Dupa micul dejun excursie cu ghid local la Ferrara. Acest frumos oras renascentist este celebru pentru Palatul Schifanoia si fabuloasele lui fresce din secolul XV. Se mai viziteaza Castelul Estense (secolul XIV) si magnifica fatada a catedralei cu imaginile sculptate care descriu pasaje din Biblie. Dupa amiaza croaziera usoara pe canal pana la Trevenzuolo. Cina la bord. Cina de adio se serveste la bord.

ZIUA 6: Trevenzuolo - Mantova.

Dupa micul dejun navigam catre superbul oras Mantova. Mantova este orasul care ia dat pe poetul Virgil, pictorii Mantegna si Donatello. Situat pe malul unui lac, Mantova ne ofera o arhitectura baroca si neoclasica.Se viziteaza celebrul Palat Ducal din secolul XIV care adaposteste 15 gradini si curti interioare, un muzeu, o bazilica si un teatru. Puteti admira numeroase fresce, Galeria oginzilor si peste 12 000 de picturi si sculpturi. Cina de adio se serveste la bord.

ZIUA 7: Mantova.

Dupa micul dejun, debarcare si transfer la Venetia in Piazzale Roma.

Conditii de rezervare:

Plata integrala a sejurului trebuie efectuata cu cel mult 95 zile inainte de plecare; in momentul rezervarii se plateste un avans de 50%. Plata in euro sau lei la cursul BNR+2%.

     Conditii de stornare:

  • Mai mult de 121 zile: 250 Euro;
  • 120-91 zile: 50% din pretul final confirmat;
  • 90-0 zile :    100% din pretul final confirmat;

Termen limita de inscriere: 120 zile inainte de plecare.

Pret forfetar pe persoana in EURO*

Aranjament de baza pe circuit conform programului si prestatiilor incluse

A=22.07-25.08.2018 si 14-28.10.2018 B=01-21.07.2018 si 02.09-13.10.2018

Tipul programului: CROAZIERA PE RAURI INTERIOARE

Prestatii

PERIOADA

A

B

Loc in cabina dubla

3890

4290

Loc in junior suite

4650

5150

Suplimente/Reduceri

Bilete de avion: la cerere.

Reduceri copii 12-17 ani: 250 Euro.

Supliment single: la cerere.

Sosire/Plecare

Conform perioadelor afisate duminica-sambata.

 

Preturile includ:

·         Transferuri Venetia Piazzale Roma-locul de imbarcare si retur;

·         Cazare  in cabine standard sau junior suite, aer conditionat, dus/WC;

·         Toate mesele gourmet la bord sau pe tarm, bauturi inlcuse;

·         Degustarile de vinuri;

·         Selectia vinurilor de la bord: Chianti Classico Castello d’Albola; Vespaiolo Maculan Breganze; Malvasia Passito Valtidone; Rosé Blanc Brut Sanfeletto; Pinot Grigio St. Michael – Eppan; Rosso di Montepulciano Sabazio; Vino Nobile di Montepulciano La Bracesca; Prosecco Millesimato Valdobbiadene Sanfeletto; Rosé Millesimato Brut Riserva Bortolomiol.

·         Platoul de branzeturi: Gorgonzola; Mozzarella di Bufala; Pecorino; Taleggio; Provolone; Grana Padano; Lombardy Quartirolo; Bagos.

·         Specialitati regionale: Fegato alla Veneziana; Buccala Mantecato; La Polenta; Sarde in Saor; Risotto al Prezzemolo; Frutti di Mare di Laguna. 

·         Cocktail de bun venit cu Prosecco si gustari fine;

·         Bar deschis toata ziua;

·         Transferuri locale;

·         Curatenie zilnica in cabina (patul nu se face!) si se schimba prosoapele la mijlocul saptamanii;

·         Excursiile din program, folosirea bicicletelor de la bord, folosirea piscinei de la bord;

·         Taxele incluse;

·         Programul poate fi modificat de catre capitan in functie de starea vremii.

Observatii:

·         la cerere va oferim bilete de avion, hoteluri in Venetia si transferuri la/de la aeroport. Va rugam sa ne contactati pentru consiliere si oferte.

·         Copiii sub 12 ani nu sunt admisi la bord.

·         Modificarile rezervarii sunt admise numai pana la 121 zile inainte de inceperea croazierei; in acest caz se aplica o taxa de 250 Euro.

Transport (informativ):

  • Bilet de avion Bucuresti – Venetia: la cerere.
  • Transfer hotel - barja: inclus. Se efectueaza de la punctul de intalnire din Venetia la ora 13.45. Transferul invers incepe la ora 11.00.

 

Trebuie sa fi logat pentru a face o rezervare!

Date de autentificare

  • *Adresa de eMail nu va fi publicata.