GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
reservation@dantetravel.eu +40 21 320 12 25 +40 732 302 380
Vancouver, BC
Începând de la: 4490 €

Informatii Tur

O experienta fantastica si un mod exclusivist de descoperire a sufletului european. O croaziera blanda pe o baja-hotel este modul perfect de explorare a minunatelor peisaje rurale si a comorilor istorice, intalnind in acelasi timp oameni diversi si prietenosi. Departe de zgomotul si ritmul trepidant al oraselor, calatoriile cu hotelurile-barje va ofera voiaje luxoase fara constrangerile date de impachetatul si despachetatul  zilnic al bagajelor. In plus aveti la dispozitie un cocktail fascinant de excursii zilnice.

Traseul: Venarey les Laumes-Montbard-Ravieres-Ancy le Franc-Lezinnes-Tanlay.

Durata croazierei  –  7 zile/6 nopti

Perioada de operare: 31.03-27.10.2019; plecari in fiecare duminica.

 

ZIUA 1: Venarey Les Laumes.

Intalnire la Paris si transfer  la barja care este ancorata la Venarey Les Laumes. Echipajul va intampina cu sampanie si gustari. Urmeaza instalarea in cabine si cina cu specialitati din Burgogne.

ZIUA 2: Venarey Les Laumes - Montbard.

Trezirea este insotita de arome proaspete de cafea si produse frantuzesti de patiserie. Bucurati-va pe indelete de micul dejun; urmeaza o vizita in satul Flavigny-sur-Ozerain, unde a fost turnat filmul ‘Chocolat’.  Urcam putin pe Muntele Auxois si trecem pe la Alesia, locul ultimei batalii dintre Gali si Romani in anul 52 inaintea erei noastre. Dupa dejun continuam croaziera. Exista posibilitatea de a insoti barja... pe bicicleta, in zona micilor asezari riverane canalului: Nogent, Courcelles si Les Granges. Cina se serveste pe barja.

ZIUA 3: Montbard - Ravières.

In cursul diminetii navigam catre Forges de Buffon. Se poate insoti barja pe bicicleta sau pe jos. Dupa masa de pranz, se viziteaza  Manastirea Fontenay fondata de Sf. Bernard in 1118. Cladirea este intacta si reprezinta chintesenta vietii monahale si arhitecturii timpurii carateristice cultului Cistercian. Croaziera continua catre Ravieres. Cina la bord.

ZIUA 4: Ravières – Ancy Le Franc.

In cursul diminetii ne indreptam catre Les Riceys, singura regiune care are 3 vinuri DOC. Se viziteaza Casa de vinuri Alexandre Bonnet, urmata de o dugustare de sampanii. Aici soiul Pinot Noir din componenta sampaniei se culege foarte devreme. Continuam catre Castelul Ricey-Bas. Castelul este celebru pentru pivnitele sale boltite, care dateaza din secolul XII. Urmeaza un aperitiv insotit de sampanie si masa de pranz gourmet cu Baroneasa (proprietara castelului) fie in salonul privat fie in bucataria din secolul XIII. Restul dupa amiezii este dedicat vizitarii castelului si frumoaselor sale gradini. Dupa masa de pranz, servita pe barja, croaziera continua catre Ancy Le Franc cu trecere pe langa Castelul Charolais. Cina la bord.

ZIUA 5: Ancy Le Franc – Lezinnes.

Croaziera usoara pe canalul usor intortocheat din Ancy Le Franc. Pranzul se serveste la un han local. Dupa amiaza vom vizita frumosul castel Château d’Ancy Le Franc, construit in secolul 16 in stil renscentist, si splendidele gradini. Cina la bord.

ZIUA 6: Lezinnes - Tanlay.

Dupa micul dejun croaziera continua pana la Tanlay. Timp liber pentru a descoperi aceststa frunoasa asezare, pe jos sau pe bicicleta. Pranzul  este urmat de o vizita la a orasului si podgoriilor Chablis, care dateaza din vremea romanilor. Va puteti bucura de o sesiune de degustari de vinuri pe Domeniul Régnard. Cina de adio se serveste la bord.

ZIUA 7: Tanlay.

Dupa micul dejun, debarcare si transfer la Paris.

Conditii de rezervare:

Plata integrala a sejurului trebuie efectuata cu cel mult 95 zile inainte de plecare; in momentul rezervarii se plateste un avans de 60%. Plata in euro sau lei la cursul BNR+2%.

     Conditii de stornare:

 • Mai mult de 121 zile: 250 Euro;
 • 120-91 zile: 50% din pretul final confirmat;
 • 90-0 zile :    100% din pretul final confirmat;

Anularea biletelor de tren sau avion se supun regulilor societatilor de transport implicate.

Termen limita de inscriere: 120 zile inainte de plecare.

Pret forfetar pe persoana in EURO*

Aranjament de baza pe circuit conform programului si prestatiilor incluse

A=31.03-27.04.2019, 21.07-24.08.2019 si 06-26.10.2019 B=28.04-20.07.2019 si 25.08-05.10.2019

Tipul programului: CROAZIERA PE RAURI INTERIOARE

Prestatii

PERIOADA

A

B

Loc in cabina dubla

4490

5250

Loc in junior suite

4590

5350

Suplimente/Reduceri

Bilete de avion: la cerere.

Supliment single: la cerere.

Sosire/Plecare

Conform perioadelor afisate duminica-sambata.

 

PRETURILE INCLUD:

 • Transferuri Paris-locul de imbarcare si retur;
 • Cazare  in cabine standard sau junior suite, aer conditionat, dus/WC;
 • Toate mesele gourmet la bord sau pe tarm, bauturi incluse;
 • Degustarile de vinuri;
 • Selectia vinurilor de la bord: Domeniul Jadot, Moulin à Vent; Celliers des Ursulines, Saint Romain; Domeniul Camus, Charmes Chambertin Grand Cru; Domain Ferraton, Chateauneuf du Pape ‘Le Pervis’.
 • Gastronomie la bord: Boeuf Bourguignon; Magret de Canard au Ratafia de Bourgoigne; Tourte Chaude d’Escargots à la Ciboulette; Terrine de Pêcheur Maison.
 • Branzeturi fine: Citeaux; Ami du Chambertin; Bouton de Culotte; Aisy Cendré; Le Petit Vougeot; Chaource; Epoisses; Soumaintrain; Mont d’Or.
 • Cocktail de bun venit cu sampanie si gustari fine;
 • Bar deschis toata ziua;
 • Transferuri locale;
 • Curatenie zilnica in cabina (patul nu se face!) si se schimba prosoapele la mijlocul saptamanii;
 • Excursiile din program, folosirea bicicletelor de la bord, folosirea piscinei de la bord;
 • Taxele incluse;
 • Programul poate fi modificat de catre capitan in functie de starea vremii.

OBSERVATII:

 • la cerere va oferim bilete de avion, hoteluri in Paris si transferuri la/de la aeroport. Va rugam sa ne contactati pentru consiliere si oferte.
 • Copiii sub 12 ani nu sunt admisi la bord.
 • Modificarile rezervarii sunt admise numai pana la 121 zile inainte de inceperea croazierei; in acest caz se aplica o taxa de 250 Euro.

 

TRANSPORT (informativ):

 • Bilet de avion Bucuresti – Paris: la cerere.
 • Transfer hotel - barja: inclus. Se efectueaza de la punctul de intalnire din Paris la ora 13.45. Transferul invers incepe la ora 11.00.

CONDITII DE REZERVARE:

Plata integrala a sejurului trebuie efectuata cu cel mult 95 zile inainte de plecare; in momentul rezervarii se plateste un avans de 50%. Plata in euro sau lei la cursul BNR+2%.

     Conditii de stornare:

 • Mai mult de 121 zile:   250 Euro;
 • 120-91 zile:               50% din pretul final confirmat;
 • 90-0 zile :                 100% din pretul final confirmat;

Anularea biletelor de tren sau avion se supun regulilor societatilor de transport implicate.

Termen limita de inscriere: 120 zile inainte de plecare.

 

 

Trebuie sa fi logat pentru a face o rezervare!

Date de autentificare

 • *Adresa de eMail nu va fi publicata.