Franţa? O destinatie uimitoare pentru toate anotimpurile. Nu are nevoie de recomandări sau promovări suplimentare.

Alegerea unei singure stațiuni pentru șederea dvs. în Franța poate fi o adevărată provocare! Mulți dintre oaspeții noștri conectează șederea cu zile suplimentare într-o altă stațiune franceză, accesată prin transfer direct. Trecerea frontierei spre Elveția învecinată este, de asemenea, ușoară, cu transferuri feroviare de pe aeroportul din Geneva. Turul nostru de la Mont Blanc Express către Saas Fee este cea mai populară combinație care include o călătorie spectaculoasă pe căile ferate prin Alpii.

Bucătăria și vinul sunt la fel de impresionante oriunde în Franța și cu siguranță un alt motiv pentru a alege o vacanță de vară în Alpii Francezi si nu numai. Pentru cei care doresc plimbări spectaculoase sau o aventură activă, Chamonix și Morzine sunt destinații de neegalat pentru vacanţele de vară alpine. Morzine oferă imagini de munte perfecte în peisajul Franței și oportunități fantastice de ciclism, în timp ce Chamonix dă o senzație cosmopolită mai mare, cu vârfurile sale maiestoase și ghețarii dintre ele. Pentru cei care doresc o pauză de relaxare, nu puteți să nu vă îndrăgostiți de farmecele lacurilor din Franța, de minunatele castele ale Loarei, de frumoasele plaje de la Atlantic sau Mediterana, de aerul italian al Corsicii.

Indiferent de destinația pe care o alegeți, vă veți îndrăgosti cu siguranță de bucătăria de vară și de sezon, delicată din această țară, piețele sale autentice cu atmosferă și istoria și cultura ei de neegalat. O mulțime de destinații perfecte pentru vacantele de vară din Alpii Francezi!

Vă rugăm să sunați la echipa noastră de rezervări la 031-103 44 14 sau 0752-218 038 pentru mai multe informații.