GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
reservation@dantetravel.eu +40 21 320 12 25 +40 732 302 380
Vancouver, BC
Începând de la: 823 €

Informatii Tur

Chalet: Situat la o altitudine de 1000 de metri, aproape de Pădure, într-o Oază de Natură și de verdeață, pe o stradă fără ieșire, cu un foarte înalt grad de intimitate, având propriile locuri de parcare, Chalet vă primește cu drag în orice sezon! El poate găzdui mai multe familii, în apartamente distincte, fiecare dotat cu bucătării și băi complet echipate cu tot ceea ce trebuie pentru orice tip de sejur. Elemente pentru micul dejun sunt oferite: cafea italiană normală și decafeinizată, ceai, zahăr. De asemenenea, o sticla de Bun Venit. În grădina cu brazi, de 2300 m2, fără vis-à-vis, cu vedere către vârfurile munților Carpați (Crucea Caraiman, Valea Jepilor) puteți să petreceți, într-un loc adaptat oricărui sezon și complet echipat, un moment convivial, în jurul unui grătar sau al unei pizze ori foccacia, dacă, desigur, doriți și va încumetați să o faceți voi înșivă!

Chalet primește cu o bucurie simplă și sinceră familii, cupluri de îndrăgostiți, bunici cu sau fără nepoți, creatori ce au nevoie de liniște și de Natură, manageri care vor să scape de poluarea și de agitația marilor orașe, liber profesioniști care nu au nevoie decât de un foarte bun debit de internet pentru a-și permite să lucreze privind munții, realizatori de cinema care caută un loc de excepție pentu turnaje și pe toți cei care iubesc și respectă Cultura, Frumusețea și Natura. Ținând cont de Istoria sa, de caracterul sau excepțional, în schimb, Chalet nu este deloc locul potrivit pentru familii sau grupuri care își doresc să petreacă zgomotos și prea exuberant.

Camerele: Chalet dispune de mai multe apartamente care pot fi rezervate separat sau împreună. Apartamentul Margareta: 50m², pentru 4 persoane. Apartamentul Maestrul: 100m², pentru 4 persoane.

Mesele: fara masa.

 

 

 

Fumatul in Chalet este interzis

Cheful in stil 'românesc' este interzis.

Publicul tinta: familii si/sau cupluri calme.

Trebuie sa fi logat pentru a face o rezervare!

Date de autentificare

  • *Adresa de eMail nu va fi publicata.
  • Inceput:
    Sfarsit:
    Nota: preturile sunt exprimate in Euro/pachet/camera
  • Tip camera:  Tot chalet-ul (max 4 + 4 locuri), 823 €
  • Noapte suplimentara 784 €/zi
Total de plata 823.00